Első közös kép

Anett – aki egy nagyszerű nő a – a mélygarázsban futottunk össze. A kocsihoz rohantam amikor egy nagy puffanást hallottam. Szétnéztem a garázsban, mert azt hittem egyedül vagyok és akkor látom hogy 2 sorral odébb egy fekete ruhás nő “téblábol”. Odamentem hozzá, hogy segíthetek-e.

Nagyon meglepődött.

Mondta, hogy a kocsit szeretné megemelni, majd jönnek a “srácok” és megoldják a kerékcserét. A kezére néztem és mosolyogtam rá, ahogy kesztyűben fogja az emelőt a hozzá tartozó kurblival és próbálja összeszerelni. Elkértem a “felszerelést” és gyorsan összeszereltem majd a kocsi alá helyezve gyorsan megemeltem az autót.

Nagyon alázatos és segítőkész volt. Gyorsan bemutatkozott, elmondta, hogy itt lakik a házban és nagyszerű sütiket süt. Azt hiszem a lépcsőház mellett még az emelet ajtót is említette zavarában 🙂 Megkérdezte, hogy mivel tartozik, ahol én is zavarba jöttem, hiszen nem ezért tettem. Majd elmosolyogtam és azt válaszoltam, hogy azzal segítene nekem ha készíthetnék egy közös képet. Meglepődött és igent mondott 🙂

Így született meg az ötlet, hogy ez az oldal elinduljon 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük